TAG: Sapte produse pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie

Am preluat acest tag de pe blogul beautybarometer, şi mi s-a părut foarte drăguţ. De obicei îmi e lene să fac Tag-uri pentru că sunt destul de lungi şi uneori nu prea am idee despre ce aş putea scrie, dar acesta e chiar plăcut de făcut. Încercă să nu mă gândesc că aş sta pe insula pustie o vecie, ci doar o perioadă rezonabilă de timp, cam până când mi s-ar termină produsele, căci altfel ar trebui să îmi iau un vapor sau un avion de produse.

1. Loţiunea micelară de Garnier - demachierea este pasul cel mai important pentru mine. Nu există să nu mă demachiez, indiferent că vin de la o petrecere la 3 dimineaţa sau că sunt plecată undeva. Efectiv nu pot să dorm dacă am machiaj pe faţă. Simt faţa grea şi parcă lipseşte ceva. 

2. Produsul de curăţare cu 3% AHA de la Beauty Without Cruelty - nu pot să trăiesc fără el. În folosesc o dată pe zi, seara, după-demachiere.

3. LiftActiv Advanced Filler de la Vichy - este cea mai bună cremă de faţă pe care am încercat-o până acum. Hidratează corespunzător, nu lasă peliculă grasă pe faţă şi plus că o mostră de 5 ml mi-a ajuns toată săptămîna şi încă mai am, deci este şi spornică.

4. Buretele Konjac pe care l-am descoperit destul de curând, dar datorită lui am descoperit şi plăcerea de a utiliza produsele de curăţare, ceea ce până acum era o corvoadă.

5. Tratamentul cu ulei de jojoba pentru păr de la Queen Helen - face minuni pe părul meu care se încâlceşte imediat şi plus de asta părul meu arată mai sănătos şi mai strălucitor. Îmi pare rău că nu l-am descoperit mai devreme.

6. Şamponul purifiant Node G de la Bioderma - despre care vă spuneam că îmi place tare mult şi că în ultima perioadă am folosit numai acest şampon. Ultima perioadă înseamnă din iulie 2013 şi până acum, ceea ce e destul de mult pentru mine, pentru că de obicei nu recumpăr un produs mai mult de 2 ori pentru că, după o perioadă, constat că nu mi se potriveşte. Acest lucru nu s-a întâmplat cu acest şampon.

7. Dacă la primele şase puncte mi-a fost uşor, la ultimul punct chiar sunt în dilemă. Ce să iau cu mine, văleu e ultimul produs şi eu aş luat atâta de multe. Oscilez între rujul de buze Millebaci de la Nouba şi o cremă cu SPF cât mai ridicat. Până la urma m-am decis să aleg rujul, pentru că dacă tot e să rămân acolo măcar să arăt bine. Pielea... cui îi pasă? Mă mai salvează cineva?

Care sunt cele şapte produse pe care le-aţi lua voi? Puteţi prelua atât tag-ul pe blogul vostru, dar puteţi scrie şi la secţiunea comentarii. Chiar sunt curioasă ce aţi lua voi.

Labels: