Lista de dorinte a lui Lu

Am rămas datoare cu lista de dorinţe a lui Lu, despre care nu am mai apucat să scriu. Mi s-a învârtit numai SuperBlog Spring 2015 în cap zilele astea. Dar gata... e timpul să vă arată ce şi-a adăugat în lista de dorinţe de pe sheinside.com pentru primăvara care se tot lasă aşteptată.

Rochie din dantelă, albastră, cu mâneci scurte şi decolteu în V. Modelul este floral, iar lungimea este până la jumătatea pulpei superioare. Preţul este de 31 de dolari, aprox. 120 de lei. Este disponibilă în mărimile S, M şi L.

 
 
Se pare că Lu are o "problemă" cu rochiile din sau cu dantelă, pentru că următoarea pe listă este această rochie cu spatele gol, cu model din dantelă în partea superioară. Din păcate această rochie este disponibilă numai cu pre-comandă. Timpul de pre-comandă durează, de obicei, 7 zile. După ce expiră aceste 7 zile, comanda este expediată în maxim 4 zile. Comenzile efectuate în acest mod au o reducere mult mai mare, în funcţie de numărul de pre-comenzi: Primele 20 de pre-comenzi primesc 50% reducere, următoarele până la 100 primesc 45% reducere, iar cele până la 150 primesc 40 % reducere. Astfel, în acest moment, preţul rochiei este de  15,39 dolari, aprox. 62 de lei, faţă de preţul întreg de 27,98 dolari, aprox. 112 lei. Mai sunt 4 zile de pre-comandă, aşa că dacă vă place. acum e momentul să cumpăraţi această rochie cu o reducere substanţială. 

Următoarea pe listă de dorinţe, nu este o rochie cu dantelă, ci o rochie roz prăfuit fără mâneci cu margine neagră perfectă pentru un 8 martie în oraş. Are decolteu în V şi este asimetrică în faţă. Preţul este de 17,83 dolari, aprox. 72 de lei. 

Ce ziceţi, pe care să o aleagă Lu?

Labels: