Produse terminate luna asta


Într-un final am reuşit să termin şi eu unele produse despre care vreau să vă povestesc azi.

Antiperspirant Bioderma Sensibio Deo: sunt la al patrulea produs de genul ăsta şi de fiecare dată m-am convins că este produsul potrivit pentru mine. V-am povestit că am pielea sensibilă şi din acest motiv caut încă antiperspirantul ideal. Din păcate nu este cel de la Bioderma, dar se apropie destul de mult de idealul meu. În primul rând nu irită deloc, însă după epilat, dacă este aplicat imediat, se simte o uşoară usturime. Partea foarte bună este că oferă protecţie chiar şi în zilele cele mai călduroase. Este un produs pe care ştiu că mă pot baza fără să îmi fac griji că la 35 de grade voi începe să eman mirosuri neplăcute. Momentan, nu am găsit un alt antiperspirant care să fie mai eficient decât acesta şi voi continua să îl cumpăr.

Gel de duş Yves Rocher Candied Mallows: Nu este primul gel de duş pe care îl cumpăr de la Yves Rocher, dar este încă unul de la ei care mi-a întărit convingerea că eu şi gelurile de duş Yves Rocher nu ne împăcăm deloc. Nu mi-a plăcut deloc ca şi curăţare: după duş efectiv nu îmi simţeam pielea curată şi trebuia să pun pe burete o cantitate mare de produs ca să producă un pic de spumă. De multe ori mă spălam cu gelul acesta şi apoi cu alt produs, pentru că nu reuşeam să simt pielea curată şi mirosind frumos cum se întâmplă cu alte produse. În flacon miroase foarte bine a vată de zahăr cu aromă de trandafiri, dar pe piele nu mai miroase a nimic efectiv. M-am chinuit cu el câteva luni bune ca să îl termin, din motivele enumerate mai sus şi mai mult ca să nu îl arunc la coş. Chiar mai este un pic de produs în flacon, dar m-au lăsat nervii. Mai am câteva geluri de duş neîncepute de la Yves Rocher şi nici nu ştiu dacă să le mai încerc sau nu, ţinând cont că fiecare experienţă cu aceste geluri a fost una nu tocmai plăcută.

Şampon Kerastase Bain Oleo Curl: ca de obicei, deşi am părul gras, mi-am luat un şampon pentru păr uscat fără să citesc bine ce şi cum despre el, dar de data asta am avut noroc. Şamponul curăţă foarte bine, miroase şi mai bine, lasă părul strălucitor şi uşor de pieptănat chiar şi fără balsam sau alte tratamente. Chiar îmi pare rău că s-a terminat, deoarece între părul meu şi acest şampon a fost dragoste la prima vedere. Contrar dezamăgirii mele când a venit coletul şi am văzut că este pentru păr uscat, după aplicare părul meu nu s-a îngrăşat mai repede decât în mod normal. Dar, căci bineînţeles că există şi un dar, deşi mi-a plăcut nu cred că aş da preţul între pe el. Eu l-am găsit pe strawberry la reducere.

Săpun lichid intim Herbagen: este unul dintre preferatele mele din produsele existente pe piaţă deoarece conţine extract de echinacea cu proprietăţi antiinflamatoare şi cicatrizante. Şi unde mai pui că susţin şi economia românească. Nu am simţit un miros aparte sau ceva pregnant. Nu irită deloc şi este destul de spornic. Din păcate nu am reuşit să îl găsesc pe rafturile tuturor magazinelor, de obicei îl cumpăr din Metro, dar în alte supermarketuri lipseşte cu desăvârşire. Este unul dintre produsele cu care mă împac foarte bine şi pe care l-aş cumpăra din nou oricând.

Cam asta a fost… voi ce produse aţi reuşit să terminaţi în ultima perioadă?

Labels: